Gratis inschrijven

Eénmaal besloten om van onze service gebruik te maken dan vragen wij u geheel kosteloos uw zoekprofiel in te vullen.

Zoekopdracht

Zodra wij uw zoekprofiel hebben ontvangen zal één van onze verhuurmakelaars persoonlijk contact met u opnemen om uw gegevens nog even samen door te nemen. De zoekopdracht is door u ingevuld op basis van ‘no cure no pay’. Pas als wij er in geslaagd zijn de juiste woning voor u te vinden, brengt Match&Rent courtage in rekening, dat gelijk is aan één maand huur, exclusief BTW.

Hoogwaardige kwalitatieve- en efficiënte persoonlijke service

Match&Rent beschikt over een groot netwerk van collega makelaars. Door ons actuele kennis en onze goede relaties in de markt hebben wij het inzicht van het meest recente aanbod in de markt. Hierdoor is de kans van slagen groot om de woning te vinden die bij u past.

Efficiënt, Tijdbesparend en Grote Slagingskans

Door uw specifieke wensen en voorkeuren aan te geven en onze persoonlijke aanpak waardoor uw zoekopdracht wordt verfijnd, kan Match&Rent de meeste geschikte matches maken. Op basis van ons matchsysteem kunnen wij effectief te werk gaan als het om de juiste woning gaat. U bespaart hiermee een hoop tijd en energie. Match& Rent biedt u de mogelijkheid in zeer korte tijd en zorgeloos het juiste appartement te vinden dat bij u past op efficiënte wijze.

De Juiste Match

Op basis van uw persoonlijke wensen, voorkeuren en specifieke eisen selecteren wij een aantal beschikbare en meeste geschikte appartementen. De geselecteerde woningen worden per mail aan u aangeboden.

Uiteindelijk besluit u zelf welke appartementen u daadwerkelijk wilt bezichtigen.

Match & Rent plant de bezichtigingen voor u in. Uw makelaar gaat samen met u op pad om de woningen te bekijken om uiteindelijk te kiezen welke woning het best bij u past.

Match & Rent

Wanneer de juiste match door ons is gemaakt, zal één van onze verhuurmakelaars u adviseren bij het voorstel. Vervolgens leggen wij het voorstel voor aan de vertegenwoordiger van de huiseigenaar met als doel tot overeenstemming te komen zodat dit resulteert in een huurovereenkomst.

No cure no Pay

Match&Rent biedt haar service aan op basis van ‘no cure no pay’.

Match&Rent brengt de courtage in rekening zodra wij de juiste woning voor u hebben gevonden. Echter u betaalt pas zodra een huurovereenkomst wordt bereikt met de huiseigenaar.