75 2 Slaapkamers 1 Badkamers Garages Printen Te huur

Jan Pieter Heijestraat

Jan Pieter Heijestraat

2,150 Per maand

Lichte en ruime bovenwoning van circa 75 m2 gelegen in de geliefde buurt Oud-West. De moderne open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. De woning beschikt over twee slaapkamers.

Beschrijving en indeling:
Intern is de woning grondig verbouwd. Via de gemeenschappelijke entree bereik je deze lichte woning op de derde met een dakterras op de vierde etage. De woonkamer bevindt zich op de derde etage aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open moderne keuken, volledig voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit hier is er een trap met toegang naar het dakterras. Achterin het appartement bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

Kenmerken:
– Bovenwoning van circa 75 m2 op de 3e en op 4e etage dakterras (dus geen bovenburen)
– 2 slaapkamers

– Moderne keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur
– Dubbel glas aanwezig

Locatie:
Het appartement is gelegen in de gezellige Jan Pieter Heijestraat in het geliefde Oud-West. Alle gemakken van de stad liggen in de directe omgeving. Letterlijk om de hoek vind je diverse gezellige koffietentjes, restaurantjes, winkels en supermarkten. Dit alles is te vinden in de Kinkerstraat, Jan Pieter Heijestraat, Overtoom en Bilderdijkstraat. Bovendien ligt de leuke Ten Katemarkt op loopafstand en natuurlijk ook het prachtige Vondelpark. Er zijn genoeg openbaar vervoermogelijkheden in de buurt zoals de tramlijnen 1, 7 en 17 o. a. naar het station Amsterdam Centraal en station Lelylaan. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring van Amsterdam (A10), die aansluiting biedt op de A2 en de A4.