82 m2 2 Bedrooms 1 Bathrooms Garages Print this page For rent

Te huur Mary van der Sluisstraat| 2 slaapkamers| Gemeubileerd| Balkon| € 1750.– excl

Mary van der Sluisstraat

Fraai appartement (82 m²) gelegen op het Zeeburgereiland met een fantastisch uitzicht nabij het centrum en dichtbij de snelweg A10. Het appartement is gelegen in het luxueuze appartement complex Y-City en is voorzien van een lift en een (video)intercom installatie.
Indeling: Centrale hal met liften en trappen die leiden naar de parkeergarage en berging, zo ook naar de verschillende verdiepingen. Derde verdieping: Entree, hal met garderobe, toilet en ruime berging met wasdroger + wasmachine , ruime woonkamer (36,5 m2) met open luxe keuken voorzien van alle gewenste apparatuur en toegang tot het balkon. De badkamer is modern afgewerkt en is voorzien van , een douche, wastafel en een handdoekradiator. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, van respectievelijk 14,5m2 en 10m2. De woning wordt woon klaar opgeleverd. Het ruime balkon is beschut en gelegen op het Westen.
Parkeermogelijkheid in de garage tegen extra kosten à € 125,–
De woning beschikt over een eigen parkeerplek en bevindt zich in de ondergelegen parkeergarage . De afgesloten parkeergarage is goed beveiligd en is met de lift te bereiken. Tevens is er een ruime berging aanwezig. Het appartement is gelegen aan de oostkant van Amsterdam, binnen de ring en perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Via de Piet Hein tunnel of de tram is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken. Kenmerken: – Het gaat om een gemeubileerd appartement.
– Ruim balkon op het westen;
– Beschikbaar per 1 maart 2018;
– Goed geïsoleerd en energiezuinig appartement;
– De huurprijs is exclusief gas/water/elektra/telefonie/internet/kabel/ gebruikersbelastingen
– Waarborgsom 2 maanden huur
– Voorbehoud gunning eigenaar Wees welkom om dit prachtige appartement met veel ruimte, licht en uitzicht te komen bezichtigen. Neem contact op met ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak.