Zaandam final opening banner

Ga jij vanuit deze werkplek jouw bedrijf laten groeien?

Heb jij behoefte aan een werkplek van waaruit je jouw bedrijf naar een volgend level kunt tillen? Een plek waar je je thuis voelt, contact legt én bergen werk verzet? Match & Rent is begonnen met de start van de verhuur van 26 aantrekkelijk geprijsde, volledig gestoffeerde kantoorunits- en bedrijfsruimtes op de eerste verdieping op één locatie in Zaandam. Het is een locatie met een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer. En wist je dat hier 24 uur per dag, 7 dagen terecht kunt? Als ondernemer kun je werken wanneer jou het beste uitkomt en…. niet te vergeten parkeren voor de deur. Helemaal gratis! 

Benieuwd welke werkplek het beste bij jou past?

Er zijn werkplekken voor iedereen. Ben jij een startende of kleine ondernemer en heb je niet zoveel ruimte nodig, maar wil je wel echt je eigen kantoorruimte? Je kunt dan kiezen voor een werkplek van bijvoorbeeld 10m2. De prijs bedraagt slechts circa 220,- Euro per maand.

Ben je een ondernemer met personeel, ook dan hebben we een passende ruimte voor je. We bieden ruimtes aan van 10m2 tot 150m2. Ben je op zoek naar tijdelijke kantoorruimte voor een specifiek project? Ook dat is mogelijk. Maak snel een afspraak voor een rondleiding om te zien en te ervaren welke werkruimte het beste bij jou en je bedrijf past.

plattegrond II

De voordelen van deze locatie nog even op een rij: 

Slechts 26 werplekkken

  • Prima locatie voor de kleine of startende ondernemer vanaf 10m2 tot 150 m2
  • Volledig gestoffeerde kantoorunits (eventueel gemeubileerd)
  • Flexibel en betaalbaar, met zeer veel faciliteiten
  • Uitstekende bereikbaarheid, goede uitvalswegen
    (10 min Amsterdam, 12 minuten Purmerend)
  • Op slechts 7 min. loopafstand naar treinstation .

 

 

Enthousiast? Ben je benieuwd?
Wacht dan niet langer… en creëer je eigen werkplek en werkruimte. Bel vandaag nog voor een afspraak, telefoon: 3626160. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Een e-mail sturen kan natuurlijk ook! E-mailadres: secretariaat@matchandrent.nl

RETRO INTERIEURS

 

LEAVE A COMMENT