90 2 Slaapkamers 1 Badkamers Garages Printen Te huur

Oude ZijdsAchterburgwal | 2 slaapkamer| Gemeubileerd| € 2350,–

Oudezijdes Achterburgwal

2,350 Per Month

In het oudste deel van het centrum van Amsterdam midden in de bruisende rosse buurt ligt dit recentelijk volledig gerenoveerde, luxe 2 kamer appartement. Het appartement maakte vroeger deel uit van het voormalige Bethaniënklooster (1460) en is in 1624 in de huidige staat herbouwd.

 

Het appartement is gelegen op de hoek van de Oudezijds Achterburgwal en Koestraat en is te bereiken via een eigen entree op de verhoogde begane grond. De woonkamer heeft een fraai, 4 meter hoog houten plafond en zorgt voor een zeer licht en ruimtelijk gevoel. De woonkamer heeft 2 grote ramen met uitzicht op de gracht en 1 groot raam dat uitkijkt op de rustigere Koestraat. In de woonkamer bevindt zich de zwart marmeren keuken met een luxe kookeiland met daarin alle benodigde keukenapparatuur. De stijlvol gedecoreerde woonbruidegom met een elektrische open haard geeft een gezellig en privé gevoel midden in de stad.

 

De gang, die te bereiken is via de moderne glazen / stalen deur, bevat een grote garderobekast, een ruim toilet en een aparte kast met daarin de wasmachine en een droger.

 

Beneden komt u op de benedenverdieping met veel ramen. Via een ruime hal zijn de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging te bereiken. De schuifdeuren geven een ruimtelijk en licht gevoel. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een zeer grote kledingkast. De kleinere slaapkamer heeft een slaapbank en kan ook gebruikt worden als logeerkamer of kantoor. Alle kamers zijn voorzien van dubbel glas en hebben een eigen ventilatiesysteem.

 

Het appartement is gelegen nabij de Metro, Centraal Station, de Nieuwmarkt en de Dam. De Zuidas is gemakkelijk te bereiken met de metro.