65 2 Slaapkamers 1 Badkamers Garages Printen Te huur

Esther de Boer van Rijkstraat

Eshter de Boer van Rijkstraat, Amsterdam

1,650 Per Maand

Te huur aangeboden in Amsterdam-Nieuw West:

Fraaie gestoffeerde begane grond woning, voorzien van twee ruime slaapkamers en een prachtige tuin van maar liefst 96 m2! De woning is gelijkvloers en ideaal ingedeeld voor twee delende expats of een stel.

OMGEVING:
De woning ligt in een buurt die veel te bieden heeft, de woning ligt om de hoek van winkels op het Sierplein en vlakbij restaurants uit alle windstreken.
Verder is de ligging echt centraal, binnen ca. 10 minuten fietsen heb je: Sloterplas / Sloterpark(bad), theater de Meervaart, winkels aan het Osdorpplein, het Rembrandtpark, het Hoofddorpplein, het Vondelpark, iets verder en je staat op het Leidseplein en in het centrum (ruim kwartiertje).
Tevens zijn belangrijke voorzieningen als het Slotervaart ziekenhuis, basis- en voortgezet onderwijs, huisartsen en tandartsen dichtbij aanwezig.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de A10, de A4, Schiphol, diverse bus-, tram- en metrolijnen en door het betaald parkeren op straat is altijd plaats en conform de gemeente is er geen wachttijd voor een vergunning (mogelijkheid om 2 vergunningen aan te vragen).

INDELING:
Middels de eigen entree aan straatzijde betreedt u de woning via de entreehal. Deze geeft toegang tot vrijwel alle vertrekken van de woning.

Aan de achterzijde van de woning zijn de woonkamer en master bedroom gesitueerd. De woonkamer met open keuken geeft middels openslaande deuren toegang tot de heerlijke achtergelegen tuin van bijna 100 m2! De tuin is pal op het Zuiden gesitueerd en tevens voorzien van twee schuren. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt, evenals de entreehal, toegang tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Kortom, een luxe afgewerkte woning met twee goed bemeten slaapkamers en een zeer riante tuin!

BIJZONDERHEDEN:
– Goed ingedeeld 3-kamerappartement;
– woning wordt uitsluitend gestoffeerd opgeleverd;
– riante tuin van ca. 96;
– woonoppervlak van ca. 65 m2;
– 2 parkeervergunningen mogelijk (zonder wachttijd);
– beschikbaar per half april;
– waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur;